SERVICII

Zilnic colectăm marfa din: Austria, Cehia, Germania, Belgia, Olanda, Polonia, Slovacia, Ungaria, Elveția, Franța, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Norvegia, Danemarca, Suedia
1. LOGISTICĂ ȘI TRANSPORT

PLT este partenerul dvs. pentru transportul rutier in intreaga Europa si garanteaza servicii fiabile si eficiente pentru toate cererile de transport de marfa.

Incarcaturi partiale sau complete

Transport zilnic In orice colt al Europei.
Elementul de baza al transportului bunurilor dumneavoastra. Va oferim preluarea zilnica de transporturi partiale sau complete In orice directie a Europei.
Departamentele noastre logistice sunt destul de flexibile pentru a face modificari In termen scurt si pentru a veni in intampinarea dorintelor dumneavoastra individuale.
Doriti sa primiti consultanta cu privire la preluarea transporturilor partiale si complete? Atunci stabiliti o intalnire de consultanta la biroul nostru.
Transport rutier in regim de grupaj
Rapid si sigur oriunde in Europa
Serviciul nostru rutier in regim de grupaj, cu termene tranzit bine definite pentru toate cele trei etape: colectare, tramsport si livrare si cu un orar fix pentru intreaga Europa.

Va putem oferi:
- Linii directe de import cu plecari saptamanale
- Colectari si livrari oriunde in Europa prin terminalele noastre
- Livrari “door to door”
- Urmarire GPS a transportului
- Servicii vamale, declaratii transit, depozitare

2. BROKERAJ VAMAL

Partenerul dumneavoastra competent In toate problemele vamale.
Formalitatile vamale pot constitui piedici importante. Cu PLT profitati de multi ani de experienta In cele mai diverse sisteme vamale, in Europa de Vest si de Est, in tarile care nu fac parte din Uniunea Europeana, in toata lumea. Expertii nostri deruleaza pentru dumneavoastra sigur si rapid toate formalitatile vamale si va ofera consultanta cu privire la declararea avantajoasa a marfurilor dumneavoastra In cadrul legislativ respectiv,pentru a optimiza cheltuielile.

Contactati specialistii nostri pentru a primi consultanta cu privire la serviciile noastre vamale si pentru a beneficia de avantaje tarifare.

Oferim:
- Declaratii de import/export/tranzit
- Carmet TIR
- Documente aditionale (CMR, Bill of Lading, AWB)
- Servicii de consultanta in domeniul vamal