Transport rutier de marfă

Indiferent de natura transportului pentru care optati, de la grupaj pana la orice tip de transport,  POLITRANS LOGIST SRL va ofera garantia eficacitatii, promptitudinii, seriozității si rapidității transporturilor Dvs. rutiere, în/din Republica Moldova spre țările Uniunii Europene.

Politrans Logist SRL va ofera o gamă completă de servicii ce țin de consolidarea mărfurilor, transportarea aceastora, pregătirea întregului pachet de documente, inclusiv a declarațiilor de export și a Certificatelor EUR1 , vămuirea și asigurarea bunurilor transportate.

-   Colecatarea marfii din orice punct al Europei in decurs de maxim 48 ore dupa primirea cererii de transport de la client

-    Pregătirea întregului set de documente, inclusiv a declarațiilor de export și a Certificatelor EUR1 din țările Zonei Euro

-    La dorința clientului efectuăm măsurare și fotografierea mărfurilor pîna a fii ajunse la destinație

-    Stocarea mărfii Dvs pe un termen nelimitat în unul din depozitele noastre din Europa 

1.   Austria , or. Vienna;
2.   Republica Cehă , or.  Olomouc;
3.   Germania , or. Passau;
4.   Turcia , or. Istanbul.

-    Plecări săptămînale a camioanelor cu încarcaturile noastre de la depozitele logistice  sus menționate :

-    Consecvența în calitatea serviciilor – livrarea corectă la timp a mărfurilor, un set complet de documente privind performanța de transport.

-    Un sistem care functionează în mod adecvat de interactiune cu clientii si transportatorii.

 -  Experientă pe piată de peste 25 ani si specialistii companiei noastre vă vor consilia cu privire la organizarea transportului, tipului de transport, vă vor ajuta în alegerea celui mai eficient si optimal traseu pentru tranzitul marfii.
 
  Ținînd cont de experiența, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare nu poate decît să beneficieze atat pentru Dumneavoastra cat si pentru noi.

  Marfa Dvs este responsabilitatea noastra !

  Contactează-ne acum pe numarul + 373 6841 4448 !

  Sau trimite cererea pe mail : logist@plt.md